woensdag 28 september 2016

Kickoff NOM Clubhuis Utrecht

bron: EBU

De ambitie: 50.000 ‘nul-op-de-meter’ woningen in 2020. Deze huishoudens ontvangen geen energienota meer. Technisch kan het, en als we slim samenwerken is deze ambitie zeker haalbaar, met de regio Utrecht als sleutel tot succes.De ambitie: 50.000 ‘nul-op-de-meter’ woningen in 2020. Deze huishoudens ontvangen geen energienota meer. Technisch kan het, en als we slim samenwerken is deze ambitie zeker haalbaar, met de regio Utrecht als sleutel tot succes.

Bekijk hier de koplopers van de regio Utrecht. Staat u hier nog niet tussen, maar draagt u al wel actief bij aan de ‘nul-op-de-meter’ ambities? Of wilt u ook meedoen? Neem dan contact op met Arthur Lippus.

Dat er een ‘nul-op-de-meter’ markt is, blijkt uit de initiatieven die al lopen. Ivo Opstelten (lector Nieuwe energie in de stad; Hogeschool Utrecht; Energiesprong; Utrecht 2040): “De waarde van een woning stijgt enorm door zo’n duurzame renovatie. Dat er een markt is, laat de grote respons zien op de landelijke campagne Onshuisverdient het van Energiesprong: binnen twee weken al meer dan 1250 aanmeldingen van particuliere woningeigenaren voor een nul-op-de-meter-woning, merendeels uit de regio Utrecht”. ....lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten